TEHOKKAAT TREENIT ESPOOSSA TAKAA SKILL-INTENSIVE

Lue lisää palveluistamme!

Valmennusten ja urheilun pitkän linjan ammattilaisen James Stewartin luotsaama Skill-Intensive tuo treenisi uudelle tasolle. Voit palkata meidät personal traineriksi tai ryhmävalmentajaksi. Tarjoamme myös erilaisia kursseja itsepuolustuksesta kickboxing-tyyliseen treeniin. Yhdistelemme elementtejä eri lajeista niin, että valmennuksissamme viihtyvät sekä lapset että aikuiset.


Treenit vedetään sinulle sopivassa paikassa – kotona, salilla tai vaikkapa puistossa. Työskentelemme ympäri pääkaupunkiseutua niin Espoossa, Vantaalla kuin Helsingissäkin. Mikäli valmennukset, treenisessiot tai kurssit kiinnostavat, ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kysyä lisätietoja tai varata treenit myös oheisen yhteydenottolomakkeen avulla. Tervetuloa treenaamaan ja kehittymään!


Read about us also in English

Take a look at our English website and blog.

Yhteystiedot

Skill-Intensive

Pesätie 3 A 4
02710 Espoo

 040 736 2217

 info@skillintensive.fi

Varaa treeniaika!

Meidän treeneillämme saat tuloksia aikaan! Käytämme harjoituksissa toiminnallisen harjoittelun välineitä, kuten reaktiivista köyttä ja vyötä nopeusharjoittelussa, vastuskuminauhoja ja voimaköyttä voimaharjoittelussa, tekniikkatikkaita nopeuden ja motoriikan kehittämisessä sekä kuutiojakkaroita nopeuden ja räjähtävän voiman vahvistamisessa. Näillä metodeilla voimme parantaa nopeuttasi ja voimaasi 10–20 prosentilla.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha