VOIMAHARJOITTELUA JA TOIMINNALLISTA TREENIÄ – VALMENNUKSET ESPOOSSA

Kysy lisää palveluistamme!

Skill-Intensiven kautta saat monipuoliset, ammattitaitoiset valmennukset ja kurssit joko itsellesi tai kokonaiselle ryhmälle. Annamme valmennusta personal training -tyyliin muun muassa voimaharjoittelun saralla. Tarjoamme myös muun muassa jalkapallojoukkueiden valmennuksia, kickboxing-tyylisiä treenejä sekä itsepuolustustunteja ja -kursseja. Toimimme pääkaupunkiseudulla niin Espoossa, Helsingissä, kuin Vantaallakin.


Yhdistelemme erilaisia urheilumuotoja ja luomme valmennettaville täsmätreenin, jonka ansiosta tuloksia voi saada aikaan nopeasti! Panostamme treenin monipuolisuuteen ja turvallisuuteen. Skill-Intensiven treeneihin voivat hyvin osallistua kokonaiset joukkueet, kuten lasten urheilujoukkueet ja -seurat. Me teemme harjoittelusta hauskaa! Voit palkata meidät myös piristämään yrityksesi virkistyspäivää tai vapaa-ajan toimintaa.

Treenaa kanssamme!
Palveluihimme kuuluvat:

  • Personal training

  • Ryhmä- ja yksilövalmennus

  • Voimaharjoittelu

  • Jalkapallojoukkueiden valmennus

  • Itsepuolustusharjoitukset.

Valmennusten hinnat:

Yksilö- ja ryhmävalmennukset:

Yksilövalmennus 55 €

Resistance training 60 €

Ryhmävalmennus (ryhmän koon mukaan) 6 - 90 € / 16 - 240 €

Ensimmäisestä valmennuskerrasta 10 % alennus.


Itsepuolustuskurssi: 10 kokoontumista 200 €.

Kamppailulajikurssi: 10 kokoontumista 250 €.


Fitness boxing- ja fitness kickboxing -kurssit: 10 kokoontumista 180 €.


Valmennuksen kesto on 1 h 30 min. Yksilövalmennus räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan, ja hinnat ovat neuvoteltavissa. Kysy rohkeasti lisää hinnoistamme ja palveluistamme! 


Tarjoamme kaikkia palveluitamme voimaharjoittelusta yksilö- ja ryhmävalmennuksiin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.


Kaikki hinnat sis. alv. 24 %.

Ota yhteyttä!

Varaa treeniaika!

Meidän treeneillämme saat tuloksia aikaan! Käytämme harjoituksissa toiminnallisen harjoittelun välineitä, kuten reaktiivista köyttä ja vyötä nopeusharjoittelussa, vastuskuminauhoja ja voimaköyttä voimaharjoittelussa, tekniikkatikkaita nopeuden ja motoriikan kehittämisessä sekä kuutiojakkaroita nopeuden ja räjähtävän voiman vahvistamisessa. Näillä metodeilla voimme parantaa nopeuttasi ja voimaasi 10–20 prosentilla.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha